Nuffnang

Followers

Monday, May 27, 2013

Kerana Remote Aircond, Anak Sanggup Bunuh Mak

Kajang: Seorang lelaki sanggup bertindak kejam terhadap ibu kandung dengan memukulnya menggunakan kayu hingga koma, gara-gara wanita itu menyembunyikan alat kawalan jauh pendingin udara bagi menjimatkan bil elektrik kediaman mereka dalam kejadian Jumaat lalu.
Selepas tiga hari bertarung nyawa wanita berusia 59 tahun yang parah di kepala meninggal dunia di Hospital Kajang kelmarin akibat tindakan melampau anak sulung daripada enam beradik berusia 41 tahun itu.
Bapa saudara suspek, Liew Kuan Seng, 49, berkata, anak saudaranya itu tinggal bersama mangsa, Liew Kim Thai, di Kampung Baru Semenyih namun lelaki terbabit tidak mempunyai pekerjaan tetap dan bergantung hidup dengan ibunya.

Menurutnya, mangsa sudah banyak kali menegur perbuatan anaknya kerana beberapa bulan tidak bekerja menyebabkan dia menyara kehidupan suspek.
Foto
Berang mangsa sorok alat kawalan jauh pendingin udara.

“Bagaimanapun, dalam kejadian jam 12 tengah malam Jumaat lalu, anak saudara saya itu menengking dan memarahi ibunya kerana dia tidak menjumpai alat kawalan pendingin udara.Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.
Artikel ini disiarkan pada : 2013/05/28

1 comment :

  1. memang la klu dlm peperangan ada kekejaman , klu berperang , tampar muka je itu bukan perang namanya .... masa aman pun ada kekejaman . ada cerit seorg ibu sorok alat pedingin hawa , anak sanggup bunuh ibunya .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis