Nuffnang

Followers

Sunday, September 22, 2013

Wanita 2 wajah

Kuala Lumpur: Seperti kebanyakan wanita lain yang bekerja di pejabat, dia berpakaian sopan walaupun tidak bertudung bersesuaian dengan kerjayanya sebagai kerani akaun di sebuah syarikat swasta di ibu kota.
Sepanjang waktu bekerja dari jam 9 pagi hingga 5 petang, wanita ini juga dikenali sebagai pekerja komited yang sentiasa mampu menyiapkan tugasan dalam masa ditetapkan. 
Di pejabat juga, dia dianggap wanita pendiam yang tidak mempunyai banyak kawan selain bukan daripada jenis mengada-ngada dan gemar menarik perhatian lelaki termasuk bos. 

Itulah imej Lina, 32, pada siang hari. Bagaimanapun, apabila tiba waktu malam, wanita dari selatan tanah air ini berubah `kulit’ apabila licik menjual tubuh bagi menampung kehidupan mewahnya di ibu kota.
Foto
LINA dakwa mampu peroleh RM10,000 buat dua pekerjaan siang malam.

Hasil daripada dua punca pendapatan itu, Lina mampu meraih RM10,000 sebulan dan tidak menghadapi masalah untuk berbelanja mewah termasuk memiliki kereta, membeli pakaian berjenama dan menyewa kondominium mewah.Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.
Artikel ini disiarkan pada : 2013/09/22

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis